onsdag 21 maj 2008

Lääääännnngggge sedan

Nu har jag verkligen tappat takten i bloggandet... ingen ordning. Nu ska här bloggas.


Födelsedagarna är firade flera ggr om, både prinsens och lillsessans samt makens. De fick otroligt mycket fina paket, tack alla. De fattade grejen med paket väldigt snabbt och bokstavligen talat slet av pappret illa kvickt. Prinsens absolut bästa present (bland många) var nog den rosa skurmoppen, han flög in i lekstugan och började moppa - helt överlycklig. Lillsessans bästa (bland många favoriter) var dockan som farmor stickat kläder till - hon satte igång att mata med vällingflaska och trösta med nappen ögonblickligen.


Vädret var helt otroligt hela födelsedagshelgen, vi försökte vara ute så mycket som möjligt. Barnen njöt av uppmärksamhet från alla släktingar.


Storsessan har klarat av två fotbollsträningar. Första träningen gick bra ända tills bollarna kom fram... då ville hon gå och ställa sig vid sidan av. Andra gången gick det dock bättre.


Helgen som gick var rätt fulltecknad. Maken skulle sprungit Göteborgsvarvet men har inte kunnat träna ordentligt och knäna sa ifrån på senaste långpasset. Storsessan var på kalas i lördags hos dagiskompis, jättekul. På em/kvällen var vi hos vänner i Kullavik. De har byggt ut sitt hus och det har blivit otroligt bra. M har en otrolig känsla för inredning. Supertrevligt att träffas, vi konstaterade att det var ett halvår sedan sist vilket är alldeles för länge. I söndags var storsessan och maken i Slottsskogen där hon och kompis E sprang lilla göteborgsvarvet. De tokrusade hand i hand i 300 meter. Jag är alldeles genomsvettig sa hon när hon kom hem. Fam W kom med hem till oss efteråt och vi grillade och åt marängsviss. Deras lilla E, vårt fadderbarn, har fyllt år så vi firade 3 st. Också jättekul.

Veckorna rusar iväg hela tiden. Denna veckan är det väl inget speciellt mer än att jag fortsätter min engelskakurs på Folkuniversitetet på fredag och barnen är på dagis en extradag. Nu till helgen ska vi riva altan och maken har för sig att han ska på SM i kickboxning på lördag.

Har ett par uppslag till för bloggar, de kanske kommer under dagen, om jag hinner pausa.



Inga kommentarer: