fredag 23 maj 2008

Vattenkoppor

I morse tyckte jag att storsessan var lite hängig så jag tog febern men hon hade normaltemperatur. Hon tog på sig och vi stressade iväg till dagis (jag hade bråttom eftersom jag skulle på engelskakursen). Jag lämnade henne och kom för en gångs skull i tid till småttingarnas dagis. När jag var på väg till tåget ringde dock maken och sa att de ringt honom från dagis. Storsessan har fått vattenkoppor, hon hann bara vara där i en knapp timme totalt... Han har fått vara hemma båda de fredagar jag gått på kursen.

Jag känner mig lite dum som lämnade henne när det visade sig att hon redan var sjuk. De första kopporna kom på ryggen och eftersom hon tar på sig själv hade jag inte sett dem.

När jag kom hem ikväll (efter en stunds shopping) hade prinsen fått hög feber. Skulle inte bli förvånad om han också är prickig i morgon... Fast jag tycker det är bra att de får det samtidigt, det kommer bli stressigt nog att vara hemma ändå. Lillsessan är fortfarande pigg, gissar dock att hon får det inom 2-3 veckor.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp till medelpasset på Friskis i morgon kl09. Fast det är min dag att gå upp tidigt, prinsen brukar vakna strax efter kl 06.

God Natt!

Inga kommentarer: