onsdag 21 maj 2008

Prinsens hysstisdag

Maken hade det lite svettigt igår på sin lediga dag. Det började redan innan jag hunnit åka till jobbet. Då fick prinsen tag i min kam med spetsig pinne på. Han rusar till soffan(jag var i källaren) och drar upp tre öglor... Vi var rejält arga på honom men när han springer emot en med vidöppen famn för att kramas är det svårt att hålla allvaret...

Senare under dagen lyckades han hälla kaffepulver både i melittafiltret, vattenbehållaren och på bänken. Samtidigt som han gör detta har lillsessan fått tag i saltkaret och vänt upp och ned på det över köksbordet och på golvet... läget blir lite lätt hysteriskt ibland.

Ännu lite senare på dagen när maken håller på med middagen är det oroväckande tyst. Han går då in i storsessans rum och får syn på en garderobsdörr med stora (och många) krumelurer av illgul tuschpenna, det är även målat på bokyllan (senare upptäcker vi att han varit på sängen också) men var är prinsen? Han öppnar garderobsdörren och därinne sitter han - ivrigt målande på sista väggen... Han hade väl bråttom att hinna färdigt innan pappa hittade honom. Det är väldigt gult där inne nu. Så om ni har något tips för hur man får bort tuschpenna på målade ytor (såväl blanka som matta) tas de tacksamt emot!

Vi behöver inte oroa oss för att bli uttråkade i alla fall.

Inga kommentarer: