torsdag 29 januari 2009

Underbar familj

Det var inte bara förkylningar och läkarbesök under helgen som gick. Underbara moster J tog med storsessan till simhallen och sedan fortsatte de till Göstas (ett äkta kondis) och avslutade med att köpa lördagsgodis tillsammans - en riktig myslördag! Maken tog prinsen med sig efter hans sovstund och mötte upp tjejerna i simhallen, gissa om han hade kul?!

Lillsessan njöt av egen tid tillsammans med morbror M och hans sambo N, något av det bästa hon vet! Lite senare på eftermiddagen anslöt även morbror A, hans sambo K var inte med eftersom hon jobbade. Även Js sambo R kom på kvällen. Lyckan var fullständig. Våra barn njuter verkligen av uppmärksamheten från morbröderna, moster och deras respektive. De är så fina mina syskon, har så otroligt bra hand med barnen! Det är helt underbart att se hur barnen njuter tillsammans med dem. De kommer bli underbara föräldrar en dag, det är jag helt övertygad om.

I söndags fick prinsen hjälpa till att tvätta bilen med pappa och morfar(favoriten framför alla andra) och hjälpa morbror A att fixa i ordning längdskidorna (han och K o några andra åker på skidresa idag för att träna inför Vasaloppet). Han orkade knappt stå upprätt när vi skulle gå in, han älskar att få vara med när det gäller städning eller verktyg mm. Lillsessan hjälpte också till att tvätta bilen men det bästa var när grannen kom förbi med sin hund. Lillsessan blev heltokig. Hon är verkligen besatt av djur, hon kramade och klappade ivrigt. Mest gissar jag(var inte ute själv just då) att hon studsade omkring och gav ifrån sig glädjetjut, ser helmysigt ut. Jag är bara rädd att hon ska råka illa ut någon gång. Hon rusar rätt fram till alla djur oavsett, art eller storlek... Försöker lära henne att man måste fråga om man får klappa först när det gäller djur i koppel, det går sådär...

Det hände en massa annat roligt under helgen också men jag kan inte gå in på allt här. Efter obligatoriskt bad i det härliga badkaret och lika obligatoriska pannkakorna vände vi hemåt. Glada och trötta. "Jag önskar att mormor och morfar alltid bodde med oss" sa storsessan när vi åkte hemåt. Mormor och morfar är verkligen bara bäst!

Inga kommentarer: