onsdag 23 april 2008

Back in business

Nu kommer vi ut på nätet igen hemma, vi använder Mozilla firefox i stället men det spelar ju ingen roll. Mammas visit i Kungsbacka var som en skänk från ovan. Hela huset blev städat, fönster putsade, mattor piskade, barnen har fått nya skor och vårens trädgårdsarbete är påbörjat. Dessutom hann vi grädda våfflor till barnens förtjusning (de åt upp dem snabbare än mormor hann grädda dem). Mor lilla mor, vem är väl som du? Ingen i hela världen!!!

Barnen körde ordentligt med sin äldsta morbror, det finns nog chefsämnen i dem alla tre. Det var kul att få umgås med bara A och K en gång. I vanliga fall är större delen av familjen samlad och det blir några stycken... Prinsen och lillsessan fick en ny badpool och varsin gräsklippare, gissar att grannarna inte är lika nöjda som de eftersom de är ruskigt högljudda. Fast barnen älskar dem.

Idag var jag snortidigt på jobbet för att hinna arbeta ett par timmar innan jag åkte till Mölndal och mötte upp mannen och småttingarna. De skulle göra hörseltest. Lillsessan hann göra alla sina tester och det gick jättebra. När prinsen skulle göra ljudtestet gav tekniken upp, det gick inte att få ljud i högtalarna. Eftersom han har börjat prata såpass mycket och de testerna de kunde genomföra var bra behöver vi iaf inte åka tillbaka. Skönt! De blir kallade igen vid 3 - 3,5 års ålder.

För övrigt har barnen varit ute i stort sett konstant sedan i fredags eftermiddag, vilket otroligt härligt väder! Rena friskluftschocken!

Ska hoppa in i duschen nu. I morgon är det heldagsmöte med kvällsaktivitet igen (andra gången den här veckan, annars händer det nästan aldrig något).

Mamma och pappa har erbjudit sig att passa barnen i helgen. Det innebär att jag och mannen har en hel helg att sova ut och rå om varandra. Härligt! Kommer sakna barnen något tokigt men det ska bli otroligt skönt. Det blir nog en hel del fixande med diverse målningsarbeten och annat men inte bara måsten. Vi möter mamma i Ullared där vi byter bil och hon far till Småland med barnen, vi sticker in en sväng på den stora butiken och fortsätter hemåt framåt kvällen (rätt många kronor fattigare gissar jag).

Nu gäspar jag snart mellan varje mening jag skriver. Så god natt gott folk!

Inga kommentarer: