tisdag 29 april 2008

Maken och jag hade en härlig helg. Vet inte om ni kan förstå njutningen av att under korta tillfällen få vara själva i huset och det är alldeles tyst? Ingen som gapar, skriker, härjar eller stökar ner det du precis har städat upp. Ljuvligt att få sova tills vi vaknade av oss själva och bara få umgås med varandra.

I lördags var vi iväg och inhandlade färg till storsessans skrivbord och utemöblerna som nu ska bli vita. Mannen fick även köpt en slipmaskin vilket var till mycket god hjälp vid arbetet med både skrivbord och utemöbler. Att han tycker det är löjligt kul med verktyg gör ju sitt till i att arbetet blev gjort med en gång. Storsessans skrivbord blir vitt med mörkt rosa lådor. Helst vill hon ha det helt rosa men vi har försökt att stoppa den idén, det blir nog lite VÄL bra.

När mormor och morfar kom hem till oss med barnen i söndags em i våran numer nytvättade och dammsugade bil (underbart) hade vi allt börjat sakna dem rätt rejält. De hade naturligtvis haft det hur bra som helst. Enda missödet var väl att storsessan glömde sin sovdocka hemma och att småttingarnas sovdockor inte kom med tillbaka. När storsessan upptäckte att dockan inte var med blev förtvivlan stor, det gick dock relativt bra till slut.

Denna veckan är det däckbyte på schemat. Som tur är gör svärfar grovgörat. Igår var maken iväg med den stora bilen och idag åker jag dit med skrotbilen. Ska försöka dammsuga ur bilen när jag ändå är där för det känns som om vi har en halv sandlåda inne i den.

I morgon är det halvdag för min del och ledig dag för maken. På em ska hela familjen och några till hem till J som fyller år. Undrar om hon inser vad hon har givit sig in på när hon bjuder hem oss till lägenheten?!

På torsdag kommer några barndomskamrater med barn hem till oss. Det ska bli jättekul att träffa dem, det är ett tag sedan sist. På fredag är jag hemma med barnen, antagligen hittar vi på något tillsammans med kompisarna i Askim som också är lediga. Resten av helgen är inte planerad ännu men det blir nog en del målning på schemat iaf.

Allt för detta inlägg.

Inga kommentarer: