torsdag 14 februari 2008

Firat farfar

I söndags var det överaskningsfest för barnens farfar som fyller 60 år idag på Alla hjärtans dag. Svärmor hade fixat och trixat och allt blev lyckat. Han hade inte anat någonting och blev väldigt glatt överraskad.

Det enda tråkiga var att lillsessan blev åksjuk på vägen dit och kräkte ner hela sig och halva bilen... Stackarn, hon fick gå i pyjamas hela festen. Fast hon var lika glad för det och försökte hänga med storasyster, tvillingbror och kusin L på diverse springturer i lokalen. Det är ju dock inte så lätt, kusinen började gå vid 8,5 månads ålder och brorsan när han var 11 månader. Men skam den som ger sig, hon kämpade på.

Vi for hemåt i en kräkdoftande bil vid läggdags och alla barnen somnade om snabbt när vi kom hem. Skönt.

I måndags fick jag dock stanna hemma med småttingarna. De har något tarmvirus eller nåt som vandrar runt på dagis och i måndags var det värre än tidigare. Efter någon timma hemma började jag också må dåligt och var riktigt kass under ett par timmar. Fast i tisdags var det som bortblåst igen. Var ändå hemma med alla tre då eftersom jag och maken bytt ledig dag denna vecka.

Inga kommentarer: