tisdag 5 februari 2008

Utvecklingssamtal

I dag kl 07 hade jag utvecklingssamtal för prinsen och lillsessan.



Fröken tyckte att de båda var mycket glada barn som verkar trivas bra på dagis. Prinsen är dock inte mycket för samlingar där man ska sitta still eller sjunga... "Han är rätt aktiv". Hm, det var en lätt underdrift, han är överallt hela tiden... Lillsessan sitter iaf still lite längre stunder även om hon mest tittar på alla andra isf att försöka hänga med i rörelser. När det är "Imse vimse spindel" hänger de dock med båda två.



De har olika sätt att lösa konflikter. Ingen kan ju prata men prinsen han knuffas och lillsessan nyps, hmm det lär hålla i sig gissar jag. Fast samtidigt är de väldigt snälla och kommer med gosedjur m.m när någon är ledsen.



Båda har börjat äta bättre även om de fortfarande är lite små i maten. Jag är glad för allt de får i sig... Prinsen är väldigt misstänksam mot ny mat medan lillsessan smakar på det mesta men hon äter väldigt lite av varje sak.



Fröken sa också att prinsen har ett underbart minspel med diverse grimaser som han ofta charmar omgivningen med. Dessutom sa hon att lillsessan vet precis hur hon ska utnyttja sina tillgångar, hon är så liten och söt att det är lätt till att gulla med henne nästan hela tiden.



Nåja, det var en nöjd och stolt mamma som gick därifrån. Ingen annan kan väl ha så duktiga, glada och sociala barn?!?!

Inga kommentarer: