tisdag 2 september 2008

Livet utan tvättmaskin

Sedan 2 veckor och 5 dagar tillbaka har vi ingen tvättmaskin... Det är verkligen katastrof! Vi har tvättat hos våra föräldrar när vi har kunnat och i söndags fick vännerna i Askims tvättmaskin jobba medans vi var ute på havet i deras båt.

Jag ringde på måndagen och felanmälde den. Första lediga tillfället som fanns att komma och titta på den var i fredags (12 dagar senare)... En trumpen man som totalt hade missuppfattat ordet service minded kom och försökte ta reda på vad felet var. Det ledde till att han pajade ett kretskort till som han tog med sig för att skicka in efter helgen... Frågade honom om jag skulle åka till Elgiganten och lämna in all vr tvätt. Det hjälper nog inte fick jag till svar. Fattar väl jag också men man börjar ju bli lite smått panikslagen nu...

Ska ringa i morgon och jaga vår tvättmaskin. Tänk att man kan sakna en tvättmaskin så... Fast en positiv sak kommer ut av det hela iaf. Mamma har fått hem alla lakan och handdukar (moster och morbror var här och hämtade dem i söndags och lämnar dem) och vi får tillbaka lakanen tvättade och manglade... hur bra som helst, Tack mamma!

Trots tre tvättade maskiner och säkert tre maskiner skickade till Småland är tvättberget nu enormt! En 3-barnsfamilj genererar enormt mycket tvätt.

Inga kommentarer: